>> English Choose your language  >> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 

"spreekbuis tussen

hemel en aarde"

 

 

"hij kan ze zien

en horen"

Paragnost Medium

Lammert Begeman

 
 
Home Consult Over Lammert Tour agenda Winkel Energie kaartjes Blog Contact  

Vol een coaching traject bij Lammert Begeman

 

Coaching of Counseling is gericht op het oplossen en relativeren van persoonlijke problemen en het daarna anders kunen omgaan met lastige situaties. Uitgangspunten hierbij zijn, dat jij je eigen persoonlijkheid bent. Je hebt zelf de oplossingen voor je eigen leven in je hoofd. Counselling en Coaching helpt je, door middel van gestructureerde technieken, om die oplossingen zelf te ontdekken.

Deze vrij nieuwe vorm van hulpverlening als counseling is nog in opkomst. De behoefte aan eigen persoonlijke begeleiding, die in eerste instantie uitgaat van iemands eigen kracht bij het vinden van oplossingen, groeit nu eenmaal sterker.

Coaching

In effectieve strikt vertrouwelijke gesprekken en inzichten maken dat je zelf een goed nieuw zicht krijgt op je eigenlijke problemen en of situatie(s). Ik luister aandachtig naar de persoon zelf, voel met je mee, ben open en respectvol naar jou, en stel jou zelf helemaal centraal.

Ik oordeel niet en zal je niet vertellen wat je moet doen, of hoe je het moet aanpakken Dit moet je zelf gaan uitvoeren, als coach geef ik je een goed advies mee! Ontdek zelf wat het best bij je past en maak zo weloverwogen je eigen beslissingen en keuzes.

Wat is voor jou de ideale gewenste situatie of oplossing(en)? Wat zijn je mogelijkheden, blinde zichten of struikelblokken? Ik help je een actieplan maken en ondersteun je tijdens de uitvoering hiervan.

Om snel en helder inzicht te krijgen in je eigen gedachten, gevoelens en patronen. Counseling draagt zeker bij aan nieuw toekomstperspectief voor jou! En maakt jouw doelen en aanpak voor de toekomst duidelijk.

Counseling geeft je weer de juiste controle over je leven: versterkt je zelfredzaamheid om uiteindelijk beter opgewassen te zijn tegen toekomstige uitdagingen.

 
ook voor jou....

Counseling is geschikt voor:
Personen met klachten van de volgende aard: laag zelfbeeld, onzeker, eenzaam, relatieproblemen, scheiding, conflicten, prestatieangst, slachtoffer, geweld en misbruik.

Coaching is geschikt voor:
persoonlijke groei, zelfontwikkeling, loopbaan, leiding geven, sollicitatie, stress, overspannen, faalangst, levensloopvragen en algemene feedback.

Intake gesprek 70 min. incl. eerste stap 80,- Daarna 65,- per sessie van 50 min.

Voor een afspraak te maken kijk je op de >> Consult pagina 

 
 

 

Veel liefde en kracht Lammert

 

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

- >> Hoe werkt een medium ?
-
>> Hoe werkt een paragnost ?
-
>> Meer informatie