| Paragnost Medium Helderziende Lammert Begeman "één van de beste paragnosten van Noord Nederland" | Reading Agenda Contact

, welkom op de healing pagina van medium Lammert

In en om ons lichaam stroomt heel veel energie, je kan deze energiestromingen bewust ervaren hoewel je het vaak niet kunt waarnemen. Als snel kan je zeggen: “Ik heb niet zo veel energie, ik heb er geen kracht voor”. Of anders: “Ik heb zin om wat te doen”. Blokkades kunnen zich uiten in fysieke klachten en ziektes.
Energie
 

Als energie niet vrij kan stromen, zit je niet lekker in je vel en kan je zelfs ziek er van worden. Elke energieverstoring heeft eigen kanten. De oorzaken zijn vaak: vast geroeste patronen, denkbeelden of denkwijzen onverwerkte emoties of angsten, onverwerkte ervaringen, veel stress. Dit kan een zeer negatieve uitwerking hebben op je gevoel van werk, relaties en je geluk.

De energiestroom in je lichaam wordt tijdens een healing van mij weer gestimuleerd om te gaan stromen. Bij een healing maak ik vanuit een neutrale positie op diep wezenlijk niveau contact met jouw energie en brengt je in verbinding met je eigen helend vermogen. Een spirituele healing helpt je om je eigen levenskracht weer te laten stromen door je hele energiesysteem, het helpt je om weer in goede verbinding te komen met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert de gemoedsrust en jouw gezondheid. Het helpt je bij het overwinnen van (oude)problemen en ondersteunt de persoonlijke groei.

 

Wil je een persoonlijke healing ? >> maak een afspraak Hoe kan ik in contact komen met een dierbare overledene? >> bekijken Of wil je een kaarsje branden voor een dierbare? >> bekijken

 
Healing-rust op afstand

(let op: Uw computer kan vragen om bevestiging voor plug-in klik dan op uitvoeren.. dit is veilig)

Het is mogelijk dat u tijdens de klanken en het kijken naar de ogen, handen en beelden van Lammert een stukje hulp mag of heeft ontvangen van de goddelijke wereld. Wees niet bang als u iets mag ervaren, tintelingen of een schokje ervaart, het is altijd positief..... schrijf uw reactie altijd in het zodat anderen dit met u kunnen delen.

>> lees meer in het gastenboek
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
  Persoonlijke healing consult
Lammert geeft voorstellingen in het land om iedereen kennis te laten nemen van zijn unieke paranormale gave, met een lach en een traan ervaart u een in een fijne sfeer een schitterende avond. Maak het zelf een keer mee en ervaar dat paranormaal heel normaal is. Zie ook >> Agenda   Wilt u een persoonlijke healing of consult / reading van Lammert met inzichten voor uw toekomst, relatie, financien, verhuizen of vragen over uw werk? Of zoekt u via het mediumschap van Lammert contact met een dierbare overledene? regressie, counseling of coaching consult, maak dan een afspraak voor een reading. Een consult in de praktijk of telefonisch is mogelijk.
Healing energie kaartje aanvragen
Vele mensen gebruiken al jaren de energiekaartjes en de reacties zijn positief! De kaartjes zijn door Lammert in handen genomen en behandeld met positieve energie.
Afspraak maken? >>
>> Gratis energiekaartje aanvragen Reacties bekijken? >>

 
 
 
 
  Wetenswaardigheden  
     
 

Veel reacties in het gastenboek

Neem ook eens een kijkje in het gastenboek van Lammert Begeman, je vindt er veel reacties van mensen die hele bijzondere ervaringen hebben na een bezoek aan Lammert. Heeft u ook iets meegemaakt al is het nog zo klein schrijf dan in het gastenboek >> lees meer

 
___________________________________________
Andere taal?
Spreekt u een andere taal? klik dan op de vlag van uw voorkeur.
>> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 
>> English Choose your language   
___________________________________________
8 Koperen acht
Te bestellen of tijdens de avond verkoopt Lammert een koperen acht voor positieve energie en meer balans in je leven.
>> lees meer
___________________________________________
Online winkel
In de online winkel van Lammert Begeman treft u veel boeken over spiritualiteit of nieuwetijdskinderen. Op de avonden in het land verkopen wij ook boeken en spirituele artikelen.
>>lees meer 
___________________________________________
Healing en rust
Ervaar thuis een stukje innerlijke rust door het kijken naar deze pagina. Of brandt een kaarsje voor een dierbare
>>lees meer 
 

Volg mij vanaf op:

>> Hyves >> Facebook
>> Linkedin >> Twitter
>> Google  
   
   
 

Veel gezocht Paragnost of Medium Diversen

- >> Medium Lammert Begeman
-
>> Paragnost Lammert Begeman
-
>> Paranormale avond
-
>> Regressie therapie
-
>> Coaching & Counseling
-
>> Consult & Reading
-
>> Paranormale beurs

- >> Hoe werkt een medium ?
-
>> Hoe werkt een paragnost ?
-
>> Contact met overledenen
-
>> Lammert is helderziende
-
>> Toekomst voorspelling
-
>> Kaarsje branden
-
>>Healing en rust
-
>> Foto lezen dierbaren
- >> Voorspellingen
- >> Nieuwetijdskinderen
- >> Paranormale avond friesland
- >> Paranormale avond drenthe
-- >> Contact met dieren
- >> Heldervoelend - Helderhorend
- >> Begeleiding en Coaching
- >> Leven na de dood
 
 
  Bel voor een afspraak, Ma-Vr 11-20u. Za.11-14u. 0528-353461
 
 
Copyright © Lammert Begeman All rights reserved ®