>> English Choose your language  >> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 

"spreekbuis tussen

hemel en aarde"

 

 

"hij han ze zien

en horen"

Paragnost Medium

Lammert Begeman

 
 
Home Consult Over Lammert Tour agenda Winkel Energie kaartjes Blog Contact  

Informatie nieuwetijdskinderen Lammert Begeman

 

Lammert is puur een tussenpersoon een schakel (verbinding) tussen hemel en aarde. En voor de meeste mensen onder ons een onzichtbare of niet zichtbare wereld.
Wat zijn Nieuwetijdskinderen?

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelig, behoorlijk hoog sensitieve kinderen. Zij voelen de emoties en verdriet van anderen heel sterk aan. Meestal hebben deze kinderen een vorm van paranormale begaafdheid.

Uitleg nieuwetijdskinderen

In de praktijk blijkt dat er veel overgevoelige kinderen zijn die zich intens verdrietig voelen en niet aan hun ouders aan kunnen geven waarom ze zich zo voelen. Het gevoel van eenzaamheid, het niet compleet zijn gevoel, vaak verdrietig zijn en het gevoel hebben altijd iemand te missen komt veel voor. Dit kan een oorsprong hebben in het feit dat ze in aanleg een tweeling geweest zijn. Dit kan al vroegtijdig verstoord zijn waarbij de vrucht afgedreven werd, maar het verlatingsgevoel bij het kind dat geboren is kan een heel leven lang duren.

Overgevoeligheid kan zich op vele manieren uiten, zoals emotioneel, verdrietig of in de vorm van allergie of voedselintolerantie. Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel speciale kinderen die hun eigen kijk op dingen hebben, heel verrassend en opvallend creatief in het vinden van oplossingen. In veel gevallen behoren nieuwetijdskinderen tot de groep mensen die "Hoogsensitieve Personen" (HSP) genoemd wordt.

Termen die ook worden gebruikt zijn: kristal kinderen of Indigo kinderen Er zijn vele mooie boeken verschenen, ik heb een selectie van de mooiste boeken hieronder staan, door het lezen help je je kind te begrijpen en begrijpbaar te maken!

Bestellen: boeken over nieuwetijdskinderen ca. 2 dagen levertijd
 
 

Over leven na de dood

Ik weet dat er leven na de dood is, voor mijzelf heb ik genoeg ‘bewijs’ daarvan omdat ik overledenen kan voelen, zien en kan horen.

Iedere overleden ziel is ook weer anders, net als elke in levende persoon anders is, dus komen ze ook op verschillende manieren bij mij door. De een begint over hoe hij of zij is overleden, waaraan en laat het hele gebeuren van top tot teen voelen hoe het is gegaan, en de ander is zo enthousiast dat hij/zij door mag komen en die begint gelijk te praten over bv. kinderen, kleinkinderen of over dingen die gebeurd zijn in zijn of haar leven. Of dingen die er op dit moment bij uzelf spelen. Weer anderen geven eerst hun karaktereigenschappen door, hoe ze waren in het leven, specifieke kenmerken. Maar soms ook algemeenheden, die horen nou eenmaal ook bij ons. Als medium kan ik specifieke dingen en details doorgeven maar dus ook algemene zaken want die bestaan nu eenmaal ook, en dan heb ik het bijv. over karaktereigenschappen van iemand, of hoe iemand overleden is

 

 

 

Veel liefde en kracht Lammert

 

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)

->> Hoe werkt een paragnost ?
-
>> Contact met overledenen
-
>> Extra informatie uitleg