>> English Choose your language  >> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 

"spreekbuis tussen

hemel en aarde"

 

 

"hij han ze zien

en horen"

Paragnost Medium

Lammert Begeman

 
 
Home Consult Over Lammert Tour agenda Winkel Energie kaartjes Blog Contact  

, welkom op de rust pagina

 

In en om ons lichaam stroomt heel veel energie, je kan deze energiestromingen bewust ervaren hoewel je het vaak niet kunt waarnemen. Als snel kan je zeggen: “Ik heb niet zo veel energie, ik heb er geen kracht voor”. Of anders: “Ik heb zin om wat te doen”. Blokkades kunnen zich uiten in fysieke klachten en ziektes.

Wij werken er nog aan om deze pagina te optimaliseren...

Gewoon heel gewoon...

Energie

 

Als energie niet vrij kan stromen, zit je niet lekker in je vel en kan je zelfs ziek er van worden. Elke energieverstoring heeft eigen kanten. De oorzaken zijn vaak: vast geroeste patronen, denkbeelden of denkwijzen onverwerkte emoties of angsten, onverwerkte ervaringen, veel stress. Dit kan een zeer negatieve uitwerking hebben op je gevoel van werk, relaties en je geluk.

De energiestroom in je lichaam wordt tijdens een healing van mij weer gestimuleerd om te gaan stromen. Bij een healing maak ik vanuit een neutrale positie op diep wezenlijk niveau contact met jouw energie en brengt je in verbinding met je eigen helend vermogen. Een spirituele healing helpt je om je eigen levenskracht weer te laten stromen door je hele energiesysteem, het helpt je om weer in goede verbinding te komen met de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert de gemoedsrust en jouw gezondheid. Het helpt je bij het overwinnen van (oude)problemen en ondersteunt de persoonlijke groei.

 

Wil je een persoonlijke healing ? >> maak een afspraak Hoe kan ik in contact komen met een dierbare overledene? >> bekijken Of wil je een kaarsje branden voor een dierbare? >> bekijken

 
Healing-rust op afstand

(let op: Uw computer kan vragen om bevestiging voor plug-in klik dan op uitvoeren.. dit is veilig) Heb je geen windows mediaplayer klik dan op de volgende link voor een veilige download >> windows

Het is mogelijk dat u tijdens de klanken en het kijken naar de ogen, handen en beelden van Lammert een stukje hulp mag of heeft ontvangen van de goddelijke wereld. Wees niet bang als u iets mag ervaren, tintelingen of een schokje ervaart, het is altijd positief..... schrijf uw reactie altijd in het zodat anderen dit met u kunnen delen.

>> lees meer in het gastenboek
 

 

 

 

 

 

Veel liefde en kracht Lammert

 

Voor een afspraak te maken kijk je op de Consult pagina ..

Of u maakt een afspraak via telefoon: 0528-353461 wordt er niet opgenomen spreek dan in (Ma.-Za. van 11.00 tot 20.00 u.)