>> English Choose your language  >> Germany Wählen Sie Ihre Sprache 

"spreekbuis tussen

hemel en aarde"

 

 

"hij kan ze zien

en horen"

Paragnost Medium

Lammert Begeman

 
 
Home Consult Over Lammert Tour agenda Winkel Energie kaartjes Blog Contact  

, de winkel van Lammert Begeman

 

Spirituele winkel voor al uw leukste cadeau en new age geschenken zoals boeddha, edelstenen engelen geluks cadeau en spiritueel artikelen, boeken, wierrook, kaarten, zoutlampen, kaarsen en veel meer... Op deze pagina treft u een overzicht van vele spirituele artikelen die te koop zijn op de avonden die Lammert geeft. Tijdens alle avonden is er een verkoopstand. Zoek je gezondheidsproducten, cadeautjes, fitnessoefeningen of 1 van de goede doelen die Lammert ondersteund? of neem een kijkje in de boekwinkel op deze pagina. Eeen aantal kado artikelen zijn ook te koop op de avonden die Lammert geeft.

Deze artikelen zijn alleen op de avonden te koop

Healing wenskaart 1,-

Een mooie wolken healing kaart met mooie inspirerende tekst voor jezelf of om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug verdiend. bedrukt. afmeting 10x15 full color De prijs van de kaart bedraagt 1 euro en is op de avonden die lammert geeft te koop  

Kado bon € 10,-

De Lammert Begeman kadobon is een kado dat je graag ontvangt, het geeft toegang op een avond van Lammert, of wissel hem in voor 10,- in mindering voor een reading.

Healing wenskaart € 1,-

Een mooie bloemen healing kaart voor jezelf of om weg te geven aan iemand die wel een bloemetje verdiend. Gedeeltelijk bedrukt. afmeting 10x15 full color De prijs van de kaart bedraagt 1 euro en is op de avonden die lammert geeft te koop.  

Healing wenskaart € 1,-

Een mooie healing kaart voor jezelf of om weg te geven aan iemand een stukje rust kan ontvangen. Zet hem in de kamer of op een andere plaats, en de werking is als een energiekaartje.

Koperen 8 € 9,-

De koperen 8 bevordert een positieve werking op lichaam en geest. De koperen acht legt u bv. onder uw bed. Het kan helpen tegen oa. aardstalen, de werking begint na ca. 3 week. Bij de koperen 8 ontvangt u een gebruiksaanwijzing.

 

Engel colier va.€ 5,-

Dit mooie engel healing collier bevordert een positieve werking op lichaam en geest. en werkt ca. 4/6 maand, u mag het gewoon bij u dragen en is voorzien van een mooi koord en click sluiting om makkelijk open te maken of te sluiten. Deze healing engel hanger is exclusief ontworpen door Lieksdesign >> lees meer De ketting is leverbaar in de maten small & medium
8

 

Nieuw op de avonden te koop:

Kruisje € 4,- Dit mooie kruisje healing hanger bevordert een positieve werking op lichaam en geest. en werkt ca. 4/6 maand, u mag het gewoon bij u dragen en is voorzien van een click sluiting om makkelijk te bevestigen aan uw eigen ketting.   Kruisje € 5,- Dit mooie iets groter kruisje healing hanger bevordert een positieve werking op lichaam en geest. en werkt ca. 4/6 maand, u mag het gewoon bij u dragen en is voorzien van een click sluiting om makkelijk te bevestigen aan uw eigen ketting.
 
Deze boeken zijn te bestellen en binnen ca. 3 dagen thuis
 
 
 
 
 
 

Bestel de cd die je bij mij vaak kan horen, met het mooie lied Solo Con Te. La Luna is de cd van Sarah Brightman

 

Bekijk boeken over nieuwetijdskinderen >> Nieuwetijdskinderen